Partyverhuur

Met onze partytenten zit u zeker weten droog. De tenten zijn van goede kwaliteit, met gegalvaniseerde frames en PVC zeilen. Voor de veiligheid kunnen de partytenten worden verankerd, en voorzien van stormbanden.

Bovendien zijn al onze partytenten voorzien van een brandveiligheid-certificaat. Onze prijzen zijn inclusief btw en opbouw! Reiskosten worden apart berekend (vermeld de feest locatie bij offerte aanvraag)

 

Alle partytenten hebben een goothoogte van 2.20 meter, en kunnen daardoor eenvoudig met elkaar verbonden worden. 

6 x 12 m

€ 225,- per dag

8 x 16 m

€ 375,- per dag

Vloerdelen

Viert u uw feestje op een zachte of modderige ondergrond, en wilt u uw gasten voor vieze schoenen behoeden?

 

Maak dan gebruik van onze nieuwe vloeren voor de partytenten. Op deze manier heeft u gegarandeerd een schone en harde ondergrond onder uw partytent.

 

Prijs: € 2,75 per m2


Aanvullende voorwaarden tent huur: 

 

1 De tenten worden in goede staat door Verhuurder afgeleverd. Het staat de huurder vrij voor eigen rekening de artikelen vooraf te (doen) keuren. Blijft een keuring achterwege, worden de artikelen vermoed in goede staat te zijn.

2. De huurder is gehouden de gehuurde artikelen te gebruiken uitsluitend op het afleveradres overeenkomstig de bestemming ervan en uitsluitend ten behoeve van zichzelf, c.q. zijn eigen onderneming. Het zal de huurder niet zijn toegestaan de gehuurde artikelen te verplaatsen of te demonteren. Het is de huurder uitdrukkelijk niet toegestaan crêpe papier, plakband en dergelijke aan de artikelen te bevestigen (in verband met schade en vlekken).

3. De huurder draagt er zorg voor, dat de gehuurde artikelen afdoende zijn verzekerd en verzekerd wordt gehouden. Ook is de huurder er verantwoordelijk voor, dat de benodigde beschikkingen, vergunningen en ontheffingen met betrekking tot de locatie aanwezig zijn.

4. De gehuurde tenten worden gezekerd door middel van haringen. De huurder dient met de lengte van de haringen rekening te houden. Tevens dient de ondergrond van de locatie waar de gehuurde tent geplaatst wordt doordringbaar te zijn voor de haringen.

5. Indien Huurder foutieve maten aan Verhuurder doorgeeft, waardoor het niet mogelijk blijkt het artikel neer te zetten, zal deze niet neergezet worden en dient de huursom alsnog voldaan te worden.

6. De opbouw geschiedt doorgaans direct bij aflevering. Indien het ten gevolge van Verhuurder onafhankelijke oorzaken de artikelen op te bouwen of vertraging ontstaat, is Verhuurder gerechtigd arbeidsloon in rekening te brengen.

7. Na afloop van de huur is de klant verplicht om de artikelen schoon en onbeschadigd in

oorspronkelijke staat aan Verhuurder ter beschikking te stellen. Voor eventuele schade is de huurder aansprakelijk.