Dodgebow / Archery Tag

Durf jij het aan? Dodgebow is een actief teamspel, waarbij het concept van trefbal wordt gebruikt. Echter is de bal vervangen door speciale non-lethal pijlen (larp) en een boog! Dit spel kan zowel indoor als outdoor worden gespeeld.

 

Over het speelveld worden verschillende (opblaasbare) objecten opgesteld en op 5 meter van de middenlijn worden de 5-spot targets neergezet.

 

Een wedstrijdje kan worden gewonnen door alle spots uit de 5-spot target te schieten of door alle spelers van de andere partij af te schieten. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden.

 

In tegenstelling tot de reguliere variant, waarbij je uit het spel wordt gezet als je wordt afgeschoten, is de rol van een afgeschoten speler niet voorbij. Deze neemt namelijk plaats bij de achterlijn van de tegenstander om zo het andere team van twee kanten aan te kunnen vallen. Spanning gegarandeerd!

 

Dodgebow kan worden begeleid door één van onze medewerkers en kan al worden gespeeld vanaf 8 spelers.

 

Voordat we van start gaan met de spelvorm zorgen we ervoor dat met enkele schietoefeningen iedereen met de bogen overweg kan.

 

We hebben speciale startersbogen zodat de activiteit voor iedereen toegankelijk is.

Bent u op zoek naar een spannende, vernieuwende en unieke activiteit voor uw evenement?

 

Neem dan snel contact op voor een DODGEBOW activiteit!

Vrijgezellenfeest – Teamuitje – Bedrijfsuitje – Funactiviteit 

Prijs informatie

Setprijs: 

 

Zelf afhalen/terugbrengen 

8 personen     €   60,-

10 personen   €   75,-

12 personen   €   90,-

 

U dient zelf voor enkel obstakels te zorgen!

 

Geheel verzorgd? Neem hiervoor contact met ons op!